AFSPÆNDING OG PSYKOMOTORIK

Afspænding og psykomotorik handler om at skabe en bedre balance mellem krop og psyke. Med en afspændt krop vil du opleve mere ro og velvære og få fornyet energi til tankerne. Samtidig vil du opleve, at din vejrtrækning bliver dybere. Dette har betydning for kroppens sundhed på mange områder, og det giver en bedre kontakt til dine følelser.

Afspænding og psykomotorik egner sig som behandling til:

Mange kender til at kroppen kan have muskelspændinger, som især mærkes, når man er presset fysisk eller psykisk. Disse spændinger giver smerter i kroppen og ofte en overfladisk vejrtrækning. Der kan være mange årsager til, at du har spændinger i kroppen. Forkert fysisk belastning kan være en årsag. Men også spændinger og smerte, som har psykiske årsager, kan afhjælpes ved psykomotorisk terapi. Læs mere om smerter og psykisk årsag her.

Når du modtager en behandling i psykomotorisk terapi /afspænding, vil du opleve, at ikke bare det fysiske pres letter, men også følelsen af at være psykisk presset mindskes. Psykomotorik er ordet for denne gensidige påvirkning mellem krop og psyke.

Alle kan få glæde af afspændingsbehandling, hvis man ønsker mere velvære og overskud i hverdagen. Og hvis man har gener som bl.a. hovedpine, ondt i skuldre, nakke, ryg, har koncentrationsbesvær eller søvnproblemer kan afspændingsbehandling være en god hjælp.
Dette gælder for både voksne og børn. Du er velkommen til at kontakte mig for at høre om afspændingsbehandling kunne være til hjælp for dig. Jeg træffes bedst på hverdage mellem kl. 8 og 8.30. Ringer du på et andet tidspunkt, kan du lægge en besked, og jeg vil ringe tilbage til dig. Du er også velkommen til at kontakte mig på mail.Læs mere om, hvordan afspænding påvirker kroppen, på min blog.AFSPÆNDING OG PSYKOMOTORIK

Du er velkommen til at høre mine to guidede meditationer:

Guidet meditation i skoven på 19 minutter

Guidet meditation på stranden på 13 minutter