SÅDAN FOREGÅR EN AFSPÆNDINGSBEHANDLING

Når du kommer, vil behandlingen starte med en samtale om, hvordan du har det og årsagen til, at du søger psykomotorisk terapi / afspændingsbehandling. Ud fra denne samtale vil jeg tilrettelægge behandlingen, således at hele kroppen bliver inkluderet i behandlingen. Jeg vil have særlig fokus på de steder, hvor eventuelle gener måtte være. Ved den kropslige behandling ligger du på en briks, støttet af puder så du ligger behageligt. Du er iført dit bløde, behagelige tøj.

Afspændingsbehandling foregår ved rolige tryk og stræk af dine muskler, og føles som velgørende massage. Muskler og bindevæv afspændes, og hjernen og nervesystemet kommer i en tilstand af dyb ro og balance.

Sådan foregår en afspændingsbehandling

Efter den kropslige behandling vil du muligvis blive vejledt om øvelser, som du kan bruge hjemme. Øvelserne kan hjælpe dig til at bevare eller genkalde den ro og balance, du har opnået. Det kan f.eks. være vejledning i brug af mindfulness meditation eller visualisering. Det kan også være øvelser, der egner sig til, at arbejde med de gener, du eventuelt har. De fleste oplever en tydelig bedring af tilstanden allerede efter den første behandling. Den mest langsigtede virkning opnås ved at indgå i et behandlingsforløb som strækker sig over flere gange.

Afspændingsbehandling /psykomotorisk terapi er en særlig effektiv behandlingsform til stress og smerter i kroppen. Behandlingen vil fremme en dybere vejrtrækning. Dette giver kroppen en bedre sundhed på mange måder, og samtidig en bedre adgang til dit følelsesliv. Med en god adgang til dit følelsesliv, får du mulighed for at være autentisk nærværende i dit liv.