På DR har dokumentaren DE PERFEKTE PIGER kørt i foråret/sommeren 2018. Der er fokus på, hvordan unge piger stiller helt urimelige krav til sig selv omkring at være perfekte. De skal opnå den perfekte krop, perfekte idealer og tårnhøje karakterer.

Er du en af de piger som føler, at du skal være en succes for at være god nok? Og bliver din stræben efter idealet en endeløs jagt efter at være den dygtigste? Eller efter andres anerkendelse og ”likes” på de sociale medier?

Mange unge mennesker rammes af angst, stress, dårligt selvværd, spiseforstyrrelse og forskellige former for selvskade. Er du en af dem? Eller er du bare ked af det indeni – og føler at du ”ikke er god nok” sådan som du er? Så læs videre her…

Vi tilbyder gruppeterapi for unge piger/ kvinder, der genkender sig selv i ovenstående.

De perfekte piger

Om gruppen – de perfekte piger

Det er en psykoterapeutisk gruppe, hvor du som ung pige/kvinde, gennem gruppeterapi, kan bearbejde og reflektere over de krav, du stiller til dig selv og andre. Gennem gruppeterapien vil du blive mere skærpet på, hvad der er vigtigt for dig i livet. Og hvordan du kan få hjælp til at se på dig selv med mindre kritiske øjne.

Gruppen er en lukket gruppe med plads til 6 deltagere. Vi mødes 6 gange over 12 uger hver 14. dag. Terapien forgår i Holbergsgade 26, 1., Kbh. K. 5 min. gåafstand fra Kgs. Nytorv. Gruppen vil foregå onsdage i ulige uger i tidsrummet 18-20. Vi mødes i gruppen den første gang onsdag den 26. september 2018.

Pris: 2500 kr. for hele forløbet. Når du kontakter en af os – Mette eller Kirsten – aftaler vi en gratis visitationssamtale af ca. en halv times varighed.

Om gruppeterapeuterne

Vi er Kirsten Valentin og Mette Thyghøj, begge psykoterapeuter og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Vi har begge egen praksis.

Læs evt. mere under: https://kirsten-valentin.dk og www.mettethyghoj.com

Der visiteres løbende til gruppen. Ring/skriv til:

Kirsten Valentin på kontakt@kirsten-valentin.dktlf. 2156 4481 og/eller til

Mette Thyghøj på mettethyghoej@gmail.comtlf. 3148 3111 (skriv gerne sms).

Vi glæder os til at byde velkommen til “De perfekte piger”!