Skip to main content

Priser og praktisk


Psykoterapi og afspænding

  • Betaling er kontant eller på mobilepay.

  • 1 session af 1 times varighed
    850 kr
  • 1 session af 1½ times varighed
    1.200 kr.
  • 1 session af 2 times varighed
    1.600 kr

Studierabat (til studerende på fuld tid): 10% på både psykoterapi og afspænding.

Hverken psykoterapi eller afspænding kræver en henvisning fra lægen. Og har du en henvisning, kan du ikke benytte den i min klinik.

Har du en sundhedsforsikring? Nogle forsikringsselskaber betaler gerne psykoterapi eller psykomotorisk terapi. Spørg i dit eget forsikringsselskab.

Til den psykomtoriske behandling anbefales at du under behandlingen har blødt og behageligt tøj på – og rene strømper. Husk at drikke rigeligt med vand efter en kropsbehandling.

Hvis du ikke kan komme til en aftalt terapi eller afspænding, meld da afbud så tidligt som muligt – senest aftenen før vores aftale inden kl. 18.00.

Hvis du udebliver fra en behandling uden at melde afbud, eller for sent afbud, må du betale fuld pris for den tid, der var afsat til dig.

Jeg er omfattet af regler for Dansk Psykoterapeutforening og har tavshedspligt.

Vedr. EUs persondatalovgivning 2018, også kaldet GPDR:
Mit virke som psykoterapeut indebærer, at jeg er er nødt til at opbevare følsomme data om personer. Det accepterer du, idet du indgår et samarbejde med mig. Jeg opbevarer disse data helt sikkert og forsvarligt og data bruges alene af mig. Jeg følger Dansk Psykoterapeutforenings vejledning om sikker opbevaring.

Klinik på Vesterbrogade 62, 3.tv.
1620 København