Psykoterapi

Når du søger individuel psykoterapi, går du ind i et psykologisk samtaleforløb, som strækker sig over en kortere eller længere periode. I den periode vil jeg, som din psykoterapeut, støtte dig i at observere dig selv, for at forstå dine tanker, handlinger og følelser i dit liv her og nu. Forståelsen kan bl.a. komme ved at få blik for, hvordan fortiden ofte udspiller sig i nutiden. Indsigten bliver vejen til mulighed for at forandre de områder i livet, som opleves utilfredsstillende.

Årsager til at søge terapi kan være mange. Det kan eksempelvis være:

Uanset hvad din årsag til at ønske terapi måtte være, er du velkommen til at kontakte mig for at høre, om du ville kunne få gavn af den form for terapi, jeg tilbyder.

Vi laver en aftale om terapiens overordnede mål, ud fra årsagen til, at du søger terapi. Herefter vil det, du vælger at bringe op i terapien her og nu, være indgangen til det terapeutiske arbejde. At gå i terapi er således et samarbejde mellem dig og mig, hvor fokus ligger på dig og dit liv. Psykoterapi er en personlig og privat proces, og det er derfor væsentligt, at relationen mellem dig og mig, som din terapeut, er kendetegnet ved gensidig tillid og respekt.

Du kan læse mere om psykoterapeut på min blog.

Facebook

Youtube

Psykoterapi