Skip to main content
Finde glæden igen

Finde glæden igen


Har du brug for at finde glæden igen? Vi kan alle til tider blive ramt af tristhed og modløshed. Men er det blevet en tilstand, som har varet for længe, eller vender tilbage igen og igen? Og er du ikke i stand til finde glæden igen?

Lad mig hjælpe dig med at finde årsagen og vejen til et lysere sted at være.

Måske har du tab i historien eller andre smertefulde oplevelser, som ikke er færdigbearbejdet.

Eller du har haft for travlt med at tilfredsstille alle andre. Og i mellemtiden har du måske helt glemt dig selv, og hvad der er vigtigt for dig. Måske har du svært ved at sætte sunde grænser i forhold til, hvad du vil eller ikke vil være med til.

Eller du ikke tilstrækkeligt får udtrykt dine ønsker og behov og taget din plads i livet.

At være i usunde relationer over tid kan også drive dig ind i tristhed og modløshed.

Lang tids belastning eller stress kan være årsag til at du ikke får draget omsorg for dig selv. Og efter en periode havner du måske i tristhed og har brug for at finde glæden igen.

Andre årsager

Store skift i livet indebærer ofte en form for tab, vi ikke altid er helt bevidst om. Men følelser af tristhed og depression fortæller dig, at noget er galt. Så har du måske brug for hjælp til at finde glæden igen. Og finde lyst, initiativ og kreativitet.

Det kan føles ensomt at være i en nedtrykthed, som ingen kender til eller forstår. Efterfødselsreaktion eller andre store skift i livet kan være årsager. Ulevet potentiale kan også give dig manglende mod og glæde ved livet.

Uanset hvad dine årsager måtte være, vil jeg møde dig, hvor du er her og nu. Jeg vil støtte dig i nye handlemåder, som fremmer dine ønsker, værdier og behov i et mål om at bringe større tilfredshed, glæde og mod ind i dit liv.

Læs om ensomhed i selskab med andre, på min blog. Evt læs mere om psykisk vold og overgreb.​