Skip to main content
Om mig - Psykoterapeut - Psykomotorisk terapeut - København

​Om mig

Her kan du læse om mig og min uddannelse.


Kirsten Valentin

Psykoterapeut

Jeg er Psykoterapeut MPF fra 2011 og har siden arbejdet med en bred vifte af psykologiske temaer ud fra en psykodynamisk, systemisk og eksistentiel tilgang. Og jeg er uddannet psykomotorisk terapeut i 1996. Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening er du sikret et højt niveau af faglighed.

I mit arbejde som psykoterapeut er det den psykologiske dynamiske samtale, der er metoden til at belyse problemer, mønstre og nye muligheder. De mange år i min praksis har givet mig stor erfaring i terapeutiske samtaleforløb med emner som selvværd, kriser og traumer, stress, psykisk vold, sorg, depression, angst og andet.

Psykomotorisk terapeut

Min uddannelse som psykomotorisk terapeut er en professions bacheloruddannelse fra 1996. Jeg har siden da arbejdet kropsterapeutisk med afspændingsbehandling/ psykomotorisk behandling samt undervisning af voksne.

Som psykomotorisk terapeut arbejder jeg ud fra en holistisk tilgang med sammenhængen mellem krop og psyke – en kropsterapeutisk metode. Behandlingen sænker stresshormoner i blodet og sænker blodtrykket. Det virker angstdæmpende og stimulerer til øget social kontakt og tilknytning. Den psykomotoriske behandling bidrager til en bedre optagelse af næringsstoffer og stimulerer celledeling, hvilket medfører genopbygning af krop og hjerne.

Chok/traume terapeut

Jeg har en chok/traume terapeut uddannelse fra Skolen for Psykosomatik v/ psykolog og kropsterapeut Ulla Rung Weeke, 2006.

Og jeg har en efteruddannelse med træning i kropsterapeutisk teori og metode i arbejdet med grupper og individuelle klienter.

Når jeg ikke er i min klink

Udover at være i min klinik i København arbejder jeg på Klinik for Seksuelle Overgreb på Nordsjællands Hospital, Hillerød. Her har jeg fået specialviden om seksuelle overgreb, senfølger og arbejdet med at komme videre i livet.

Tidligere har jeg været tilknyttet som Psykomotorisk terapeut til Nordsjællands Misbrugscenter, hvor jeg var i over 7 år.

Jeg har arbejdet som sundhedskonsulent med personalegrupper i individuelt behandlingsforløb på arbejdspladsen. Dette har resulteret i nedsat stress og sygefravær, samt mere energi og større trivsel hos den enkelte på arbejdet og i fritiden.

Mine uddannelser og mine mange års erfaring med terapi giver mig et solidt fundament, stor faglig spændvidde og kreativitet i mit terapeutiske arbejde. Jeg vil altid tage udgangspunkt i det enkelte menneskes udfordringer og ressourcer.

Jeg har i mange år undervist i afspænding og guidede meditationer. Du er velkommen til at høre min guidede meditation i skoven eller på stranden, som findes her nederst på siden.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere om mig, og om jeg vil kunne hjælpe dig.

Du er velkommen til at høre min guidede meditation i skoven eller på stranden
Guidet meditation i skoven
19 minutter ​
Guidet meditation på stranden
13 minutter ​